TUR
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ KIRSAL KALKINMA KAPSAMINDA “ATA TOHUMLARINI” ARAŞTIRACAK

Kayseri Üniversitesi tarafından kırsal kalkınmaya destek amacıyla hazırlanan projeler arasındaki “Ata Tohumu Araştırma, Uygulama ve Fide Üretim Merkezi Projesine”, ORAN Orta Anadolu Kalkınma Ajansından destek geldi. ORAN Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın 2020 Yılı Kırsal Kalkınmanın Desteklenmesi Mali Destek Programı açıklandı. ORAN Kalkınma Ajansının TR/72 bölgesindeki Kayseri, Sivas ve Yozgat illerinden gelen projelerin değerlendirilmeye alındığı destekleme programında 30 proje yer aldı. Kayseri Üniversitesi Yahyalı MYO’dan Dr. Öğretim Üyesi Nihat Yılmaz, Öğr. Gör. Dr. Dr. Handan Şapçı Selamoğlu ve Öğr. Gör. Dr. Hatice Bekçi’nin birlikte hazırladığı “Ata Tohumu Araştırma, Uygulama ve Fide Üretim Merkezi” projesi ORAN Orta Anadolu Kalkınma Ajansından desteklenme kararı verilen projeler arasında yer aldı.

12 Kasım 2021 Cuma