×
GENEL BİLGİLER
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
TEMEL DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA ALANLARIMIZ
SERALARIMIZ
LABORATUVARLARIMIZ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
GÖREV TANIMLARI
ORGANİZASYON ŞEMALARI
PROSEDÜRLER
PROSESLER
İŞ AKIŞLARI
FORMLAR
TALİMATLAR
ÇİZELGELER
ÜRÜNLER
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
GENEL BİLGİLER
HAKKIMIZDA
MİSYON VE VİZYON
MEVZUAT
TEMEL DEĞERLERİMİZ
YÖNETİM
MERKEZ YÖNETİMİ
YÖNETİM KURULU
ORGANİZASYON ŞEMASI
PERSONEL
AKADEMİK PERSONEL
İDARİ PERSONEL
UYGULAMA ALANLARIMIZ
SERALARIMIZ
LABORATUVARLARIMIZ
KALİTE
KALİTE POLİTİKASI
KALİTE KOMİSYONU
RAPORLAR
MEMNUNİYET YÖNETİM SİSTEMİ
GÖREV TANIMLARI
ORGANİZASYON ŞEMALARI
PROSEDÜRLER
PROSESLER
İŞ AKIŞLARI
FORMLAR
TALİMATLAR
ÇİZELGELER
ÜRÜNLER
İLETİŞİM
TÜM HABERLER
08 Şubat 2024
"Kayseri İlindeki Sebze Ata Tohumu Potansiyelinin Belirlenmesi" Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor
20 Ekim 2023
Üniversitemiz ile ORAN Kalkınma Ajansı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
21 Eylül 2023
ATA Tohumu Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Nihat YILMAZ’ın TUBİTAK Başarısı
13 Temmuz 2023
Ata Tohumu "KARAHIDIR" Domates Fidelerimiz Dağıtılmıştır
12 Temmuz 2023
Kızılırmak Havzası Kuraklık Yönetim Planı Kapanış Toplantısı
04 Ocak 2023
Basından Haberler...
04 Nisan 2022
KAYÜ ATA Tohumu Uygulama ve Araştırma Merkezimizin Erciyes Koleji Ziyareti
04 Nisan 2022
ATA Tohumu Araştırma, Uygulama ve fide Üretim Merkezi Projesi Eğitimleri
30 Mayıs 2022
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis Toplantısı ve “Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler” Konferansı